Schoonmaakbedrijf Utrecht

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Utrecht? Romaro (voorheen Meerwijk Schoonmaakbedrijf bv) is al sinds 1961 actief in de professionele schoonmaak in de regio Utrecht en omstreken.

Onze schoonmaakdiensten in Utrecht

In 2016 is Meerwijk Schoonmaakbedrijf Utrecht onderdeel geworden van Romaro Schoonmaakgroep uit Ridderkerk. Groot genoeg om de meest complexe opdrachten, van kantoren tot petrochemische industrieterreinen, succesvol uit voeren. Maar klein genoeg om iedere klant, groot of klein, te waarderen en te ontzorgen vanaf de toegangspoort tot in de kern van de bedrijfsprocessen. Samen met Romaro is Meerwijk een professionele en proactieve dienstverlener in schoonmaakservice, industriële reiniging en bedrijfsdiensten in Utrecht en omstreken.

Zowel Meerwijk Schoonmaakbedrijf Utrecht als Romaro Schoonmaakgroep zijn volledig gecertificeerd en in bezit van het OSB keurmerk.

“Wij zijn groot geworden door klein te blijven. Opdrachtgevers zijn steeds meer op zoek naar dergelijke organisaties die groot worden door klein te blijven en in staat zijn om écht aandacht te blijven geven. ”

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Heeft u een kantoor, bedrijfspand, wooncomplex, VVE trappenhuis, fabriek of bedrijfsterrein in Utrecht? En bent u op zoek naar professionele schoonmaakdiensten zoals reguliere schoonmaak, planmatig onderhoud, specialistische diensten, gevelreiniging, glasbewassing, huismeester, sloopwerk voor mutatiewoningen of andere bijzonderheden? Dan bent u bij Romaro Schoonmaakgroep met het Utrechtse bedrijfsonderdeel Meerwijk Schoonmaakbedrijf bv  aan het juiste adres.

Onze specialistische schoonmaak diensten bestaan onder andere uit:
Glasbewassing, traditioneel, met osmosesystemen, met een hoogwerker of door middel van de abseilmethode.
✓ Gevelreiniging onder hoge druk, coating en anti-spinnenwebbehandeling in Utrecht, Ridderkerk & Rotterdam.
✓ Vloeronderhoud, stoom reinigen en renovatie van alle vloerbedekkingen.
✓ Wand- en plafondreiniging inclusief roosters, zonwering en lampen.
✓ Desinfecteren en dieptereiniging van sanitair, was- en kleedruimten.

Nieuwsgierig naar wat Wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hier dan een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd wat wij voor u in Utrecht kunnen betekenen?

De organisatie van Romaro

Nieuws

Samenvatting
Schoonmaakbedrijf Utrecht
Service Type
Schoonmaakbedrijf Utrecht
Provider Name
Romaro,
Sint Laurensdreef 11,Utrecht,Utrecht-3565 AJ ,
Telephone No.0180 46 33 55
Area
Utrecht
Beschrijving
Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Utrecht? Meerwijk Schoonmaakbedrijf bv (onderdeel van Romaro Schoonmaakgroep) is al sinds 1961 actief in de professionele schoonmaak in de regio Utrecht en omstreken.