Schoonmaakbedrijf Ridderkerk

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de omgeving van Ridderkerk? Romaro diverse schoonmaakdiensten in Ridderkerk en omstreken. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Ridderkerk?

Romaro Schoonmaakbedrijf Ridderkerk is een professioneel schoonmaakbedrijf in Ridderkerk met jarenlange ervaring. Elke dag gaan onze enthousiaste medewerkers op pad om uw (tijdelijke-)bedrijfsruimten, wooncomplexen of andere werkruimtes schoon te maken.

Bij Romaro Schoonmaak Groep Ridderkerk hanteren we geen standaardprocedure. Uw wensen zijn namelijk ons uitgangspunt. Aan de hand van uw voorkeuren ontwikkelen we een werkwijze. Professioneel schoonmaakonderhoud is mensenwerk; wij denken met u mee en stellen ons flexibel op. Ook in Ridderkerk hebben al onze professionele medewerkers een passie voor het schoonhouden van uw pand. Wij houden onze focus op de specialistische reiniging van uw pand en bekijken dit door uw ogen. Als we iets mogen garanderen, dan is het wel de passie op het eindresultaat

Onze opdrachtgevers in Ridderkerk

Omdat wij ons aanpassen naar de wensen en de eisen van onze opdrachtgevers, zijn wij is staat om in veel diverse branches te werken. Deze branches laten de diversiteit van Romaro Schoonmaakbedrijf Ridderkerk zien. Onze branches zijn oa;

✓ Onderwijs & kinderdagverblijven;
✓ (Tijdelijke-) Kantoren & Bedrijfsruimten;
✓ Winkelcentra & sportcomplexen;
✓ Fabrieken, Productiebedrijven & Bedrijfsterreinen;
✓ Wooncomplexen & Verzorgingstehuizen;
✓ Gemeenschappelijke en/of openbare gebouwen;

Schoonmaakbedrijf Ridderkerk

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Ridderkerk of bent u op zoek naar een specifieke dienst in de omgeving van Ridderkerk? Of wilt u meer weten over onze werkmethodes? Neem dan contact met ons op via 0180 46 33 55, schoonmaakgroep@romaro.nl of kom langs in Ridderkerk!

Benieuwd wat wij voor u in Utrecht kunnen betekenen?

De organisatie van Romaro

Nieuws

Samenvatting
Schoonmaakbedrijf Ridderkerk
Service Type
Schoonmaakbedrijf Ridderkerk
Provider Name
Romaro,
Scheepmakerstraat 19,Utrecht,Utrecht-2984 BE Ridderkerk,
Telephone No.0180 46 33 55
Area
Ridderkerk
Beschrijving
Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de omgeving van Ridderkerk? Romaro diverse schoonmaakdiensten in Ridderkerk en omstreken. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?