Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Bent u op zoek naar een allround schoonmaakbedrijf in de regio Amersfoort? Wij verzorgen totaaloplossingen voor al uw opruim- en schoonmaakwerkzaamheden in Amersfoort!

Schoonmaakbedrijf Amersfoort: Waarom kiezen voor Romaro?

Romaro Schoonmaakbedrijf Amersfoort heeft een zeer persoonlijke benadering. Wij snappen dat een schoon resultaat belangrijk is voor een prettige werk- of woonomgeving. Dagelijks gaan onze enthousiaste medewerkers op pad om uw wensen te vertalen naar een effectief en duidelijk werkschema. Door onze duidelijke communicatielijnen en de flexibele inzet van onze schoonmakers in Amersfoort hebben wij de mogelijkheid kwaliteit te leveren tegen gunstige prijzen, op korte termijn. Interesse? Wij staan graag voor u klaar om u van dienst te zijn. Onze professionals zijn telefonisch te bereiken op 0180 46 33 55.

Glas- & Gevelreiniging in Amersfoort. Uw Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Naast een jarenlange ervaring in de schoonmaak heeft Romaro Schoonmaakgroep professioneel opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Hierdoor verzorgen wij voor het MKB en VVE’s het glazenwassen en de gevelreiniging zonder tussenkomst van onderaannemers. Moeilijk bereikbare afwasbare delen zoals kozijnen, ramen, beplating en damwanden zijn voor ons geen probleem. Wij behandelen dit op een biologisch verantwoorde manier met koud of warm water of met zand om bijvoorbeeld ernstige verwering, aanslag of graffiti te verwijderen.

Onze opdrachtgevers in Amersfoort

Amersfoort staat bekend als een groeistad met een sterk groeiend bedrijfsleven. Aan onze snel groeiende klantenkring merken wij dat steeds meer bedrijven zich vestigen op deze strategische plek. Maar al die gebouwen moeten natuurlijk wel schoongehouden worden. Romaro Schoonmaakbedrijf Amersfoort is daar uw perfecte partner voor. Omdat wij ons aanpassen naar de wensen en de eisen van onze opdrachtgevers, zijn wij is staat om in veel diverse branches te werken. Deze branches laten de diversiteit van Romaro Schoonmaakbedrijf Amersfoort zien. Onze branches zijn oa;

✓ Onderwijs & kinderdagverblijven;
✓ (Tijdelijke-) Kantoren & Bedrijfsruimten;
✓ Winkelcentra & sportcomplexen;
✓ Fabrieken, Productiebedrijven & Bedrijfsterreinen;
✓ Wooncomplexen & Verzorgingstehuizen;
✓ Gemeenschappelijke en/of openbare gebouwen.

Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amersfoort of bent u op zoek naar een specifieke dienst in de omgeving van Amersfoort? Of wilt u meer weten over onze werkmethodes? Neem dan contact met ons op via 0180 46 33 55, schoonmaakgroep@romaro.nl of kom langs in Amersfoort!

Benieuwd wat wij voor u in Utrecht kunnen betekenen?

De organisatie van Romaro

Nieuws

Samenvatting
Schoonmaakbedrijf Ridderkerk
Service Type
Schoonmaakbedrijf Ridderkerk
Provider Name
Romaro,
Scheepmakerstraat 19,Utrecht,Utrecht-2984 BE Ridderkerk,
Telephone No.0180 46 33 55
Area
Ridderkerk
Beschrijving
Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de omgeving van Ridderkerk? Romaro diverse schoonmaakdiensten in Ridderkerk en omstreken. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?