Romaro vacatures

Werken bij Romaro

Werken bij Romaro is meer dan zomaar een job bij een schoonmaakbedrijf. Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen die met veel enthousiasme en hart voor de zaak ons bedrijf willen komen versterken. Onze mensen vormen een hecht team. Een team dat open staat voor nieuwe ideeën, nieuwe collega’s, klanten en technologieën. Met onze Rotterdamse aanpak steken wij, met zijn allen, graag de handen uit de mouwen!

Op de website vind je alles over ons bedrijf. Wie we zijn, wat we doen, waar we vandaan komen, onze visie en ideeën en onze toekomst. Romaro is altijd op zoek naar goede schoonmakers. We zoeken talentvolle mensen die representatief en flexibel zijn. Naast het beheersen van de Nederlandse taal is het van belang goede vervoersmogelijkheden te hebben.

Als jij een bijdrage wilt leveren aan het succes van Romaro en wij hebben je interesse gewekt om bij ons te komen werken, dan komen we graag met je in contact. Wij adviseren je om bij een sollicitatie een recent CV mee te sturen naar: info@romaro.nl

 

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:
Glazenwasser
Medewerker specialistische reiniging

Solliciteren

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Vacature

  Uw CV:

  Uw Motivatie

  Uw Pasfoto:

  Lees hier onze Privacyverklaring

  Nieuws