Vloeronderhoud en renovatie

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor vloeronderhoud en renovatie? Al ruim 35 jaar zet schoonmaakbedrijf Romaro zich met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers in voor tevreden opdrachtgevers.

Vloeronderhoud & renovatie

We begrijpen dat u graag een pand met een schone en verzorgde vloer heeft. Uw vloeren bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw binnenruimtes. Ze hebben dagelijks echter veel te voorduren, waaronder slijtage en vuil.  Vloeronderhoud of renovatie zorgen ervoor dat uw ruimtes weer een frisse uitstraling hebben. We helpen u graag.

Onze specialisten richten zich met vloeronderhoud op de levensduur van uw vloer. We voeren periodiek vloeronderhoud uit door deze intensief te reinigen. Onze opgeleide schoonmaakdienst zorgt ervoor dat u vloer grondig gereinigd is en in goede conditie blijft.

In bedrijven waar de vloer dagelijks (zwaar) wordt belast, is het belangrijk dat de vloer goed wordt onderhouden. Onze specialisten zorg en ervoor dat uw vloeren deskundig gereinigd en onderhouden worden. Dit doen we snel en efficiënt met behulp van stoomreinigers die geschikt zijn voor alle vloerbedekkingen. Denk hierbij aan vloeronderhoud van een houten, linoleum, marmoleum, PVC of (natuur)steen vloer.

“Het goed onderhouden van uw vloer zorgt voor een langere levensduur. We helpen u hier graag bij”

Na jarenlang intensief gebruik van uw vloer, kan het nodig zijn om een vloerrenovatie uit te voeren. Onze specialisten komen uw vloer graag inspecteren. Vervolgens adviseren we u over de beste behandeling voor uw vloer. Naast een advies voeren we graag de vloerrenovatie voor u uit! Onze specialisten hebben de kennis in huis om elke vloerbedekking te behandelen.

Veiligheid en certificeringen binnen dieptereiniging

Omdat veilig werken bij dieptereiniging vanzelfsprekend is, zijn wij aangesloten bij Stichting Industriële Reiniging (SIR). De kwaliteit, veiligheid en milieu- certificeringen ISO 9001 : 2015, ISO 14001 : 2015, VCA* 2008/5.1 en NEN 4400-1: 2017 zijn geïntegreerd in al onze bedrijfsprocessen.

Aanvullende diensten

Een greep uit onze specialistische diensten

Nieuws

Samenvatting
Area
Rotterdam, Utrecht, Ridderkerk