Verhuizing van meubilair

Het RIVM stimuleert om zo veel mogelijk thuis te werken. Ook bij thuiswerkplekken blijft de werkgever verantwoordelijk voor een ergonomische werkplek voor haar medewerkers. Dit brengt logistieke vraagstukken met zich mee voor het verhuizen van kantoormeubilair naar de thuiswerkplekken of visa versa.

Aangezien deze persoonlijk afgestemde arbeidsmiddelen zich in vele gevallen op de werklocatie bevinden, bieden wij de logistieke oplossing. Daarbij kunnen wij het meubilair reinigen en desinfecteren.

“Samen met Romaro Schoonmaakgroep klaar voor de 1,5 meter samenleving .”

 

Vragen? Neem contact op

‘Corona-proof’ met Romaro

In het nieuwe normaal draait alles om veiligheid, hygiëne en desinfecteren; onze core-business. Wij helpen u om uw onderneming in te richten volgens de richtlijnen opgesteld door het RIVM. Of het nu gaat om het opstellen van een schoonmaakprotocol, het reinigen en desinfecteren van (mogelijk) besmette ruimtes, het aanbrengen van bewegwijzering of het verhuizen van meubilair. Wij helpen u, zodat iedereen de ruimtes veilig kan betreden.

 1. Schoonmaakprotocol
 2. Reinigen en desinfecteren van (mogelijk) besmette ruimten
 3. Reinigen en desinfecteren van elektrische apparatuur
 4. Desinfectie en persoonlijke bescherming
 5. Bewegwijzering en signalering
 6. Afscheiding van werkplekken

Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor uw organisatie.

Bekijk alle mogelijkheden

Schoonmaakoplossingen

Beschermingsmiddelen

Gaat uw bedrijfspand binnenkort weer open? Bekijk dan onze desinfectiemiddelen en persoonlijke bescherming. Zo verkleint u het besmettingsgevaar.

Meer informatie

Reiniging hardware

Toetsenborden, muizen, laptops en overige hardware worden vaak honderden keren per dag aangeraakt. Daarom is het van belang om deze grondig te reinigen!

Meer informatie

Bewegwijzering & signalering

Binnen uw onderneming kunt u door het aanbrengen van signaleringen en bewegwijzering looplijnen maken volgens de richtlijnen van het RIVM. Romaro helpt u graag.

Meer informatie

Reiniging besmette ruimtes

Gaat uw bedrijfspand binnenkort weer open of wordt u geconfronteerd met een (mogelijk) besmette bedrijfsruimte? Wij helpen u veilig aan het werk te gaan!

Meer informatie

Afscheiding van werkplekken

Op een veilige en efficiënte wijze weer aan het werk? Dat kan met behulp van Romaro! Of het nu gaat om vervoersmiddelen of kantoorplekken. Wij helpen u.

Meer informatie

Schoonmaakprotocol

Iedere ruimte wordt op een andere wijze gebruikt, daarom is er ook niet één schoonmaakprotocol dat overal hetzelfde is. Wij helpen u graag!

Meer informatie

Vrijblijvend informatie aanvragen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw Bedrijf (verplicht)

  Uw bericht

  Lees hier onze Privacyverklaring