Sloopwerkzaamheden Mutatiewoningen

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor sloopwerk van mutatiewoningen? Al ruim 35 jaar zet schoonmaakbedrijf Romaro zich met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers in voor tevreden opdrachtgevers.

Sloopwerkzaamheden Mutatiewoningen

We begrijpen dat u het slopen van mutatiewoningen snel en netjes wil laten doen. Mutatiewoningen staan vaak in woonwijken. Daarom voeren onze specialisten het sloopwerk gedegen uit om zo min mogelijk overlast voor omwonende te veroorzaken. Wij ontzorgen u graag!

Romaro neemt alle sloopwerkzaamheden voor u uit handen. Slopen is niet meer met grof geweld een gebouw neerhalen. Voor ons is het specialistisch werk. Voor ieder sloopwerk van mutatiewoningen stellen we een gedetailleerd en kosten efficiënt plan op, inclusief een gedegen calculatie en werkvoorbereiding.

Mutatiewoningen zijn huurwoningen die opgeknapt moeten worden voor er nieuwe bewoners in komen. Meestal staan deze woningen leeg, soms zijn dit bewoonde huizen waar enkel een badkamer of keuken moet worden vervangen.  We vinden het belangrijk al het sloopwerk in mutatiewoningen netjes en professioneel uit te voeren. Zo voorkomen we zo min mogelijk overlast voor omwonenden.

“Zomaar met grof geweld een gebouw neerhalen? Voor ons is sloopwerk juist specialistisch werk’

Van het verwijderen van asbest en een bodemonderzoek tot het opleveren van uw perceel: wij regelen alle sloopwerkzaamheden voor u. Alle stappen in het proces worden goed gecoördineerd. We zien hierbij toe op de doorlooptijd van de werkzaamheden, zodat de woning op tijd kan worden opgeleverd.  Daarbij verzorgen we meldingen en informeren betrokkenen.

Momenteel verrichten we sloopwerk binnen mutatiewoningen in Utrecht en Zuid-Holland. We doen onder andere sloopwerk voor kantoorgebouwen, woningstichtingen en vastgoedorganisaties.

Aanvullende bedrijfsdiensten voor in de industie

  • Ter beschikking stellen van gecertificeerde heftruck- en bobcatchaffeurs
  • Gekwalificeerde flensmonteur, machinist, mangatwacht en hoogwerkbediening
  • Planmatig of ad hoc afvoeren van bedrijfsafval

Aanvullende bedrijfsdiensten voor gebouwen

  • Huismeester en beheerders binnen wooncomplexen en winkelcentra
  • Handyman voor allerlei technische klussen
  • Kleinschalige kantinewerkzaamheden
  • Organiseren en uitvoeren van interne verhuizingen
  • Bouwschoonmaak uitvoeren

Veiligheid en certificeringen

Omdat veilig werken bij ons vanzelfsprekend is, zijn wij aangesloten bij Stichting Industriële Reiniging (SIR). De kwaliteit, veiligheid en milieu- certificeringen ISO 9001 : 2015, ISO 14001 : 2015, VCA* 2008/5.1 en NEN 4400-1: 2017 zijn geïntegreerd in al onze bedrijfsprocessen.

Aanvullende diensten

Meer informatie over onze industriële reiniging

Nieuws