Samen tegen Corona

In het nieuwe normaal adviseren en ondersteunen wij u graag om zo veilig, hygiënisch én efficiënt mogelijk te werk te gaan. Wij helpen u graag op weg met de schoonmaak- en desinfectie uitdagingen van uw omgeving en zelfs met de logistieke inrichting en verhuizing van het meubilair. Dit volledig volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid, want alleen samen krijgen we Corona onder controle!
 

Schoonmaakprotocol

Iedere ruimte wordt op een andere wijze gebruikt, daarom is er ook niet één schoonmaakprotocol dat overal hetzelfde is. Wij helpen u graag!

Meer informatie

Beschermingsmiddelen

Gaat uw bedrijfspand binnenkort weer open? Bekijk dan onze desinfectiemiddelen en persoonlijke bescherming. Zo verkleint u het besmettingsgevaar.

Meer informatie

Verhuizing van meubilair

De Rijksoverheid stimuleert om zo veel mogelijk thuis te werken. Uw collega’s helpen aan een ergonomische thuiswerkplek? Wij helpen u bij de logistieke uitdaging.

Meer informatie

Reiniging besmette ruimtes

Gaat uw bedrijfspand binnenkort weer open of wordt u geconfronteerd met een (mogelijk) besmette bedrijfsruimte? Wij helpen u veilig aan het werk te gaan!

Meer informatie

Bewegwijzering & signalering

Binnen uw onderneming kunt u bewegwijzering en signaleringen aanbrengen om looplijnen maken volgens de richtlijnen van het RIVM. Romaro helpt u graag.

Meer informatie

Reiniging hardware

Toetsenborden, muizen, laptops en overige hardware worden vaak honderden keren per dag aangeraakt. Daarom is het van belang om deze grondig te reinigen!

Meer informatie

Afscheiding van werkplekken

Op een veilige en efficiënte wijze weer aan het werk? Dat kan met behulp van Romaro! Of het nu gaat om vervoersmiddelen of kantoorplekken. Wij helpen u.

Meer informatie

Ondernemen in de 1,5 meter samenleving

Na de uitbraak van het coronavirus staan bedrijven voor een grote uitdaging, namelijk het aanpassen aan de anderhalvemetersamenleving. De overheid heeft diverse grote maatregelen afgekondigd waaronder:

 • Anderhalve meter afstand houden
 • Binnen mogen 30 mensen aanwezig zijn

Het niet naleven van de overheidsmaatregelen kan sancties tot gevolg hebben en is daarnaast in strijd met de maatschappelijke verantwoording van iedere ondernemer. Romaro helpt u om uw onderneming anderhalvemeter-proof te maken.

Neem contact op

‘Corona-proof’ met Romaro

In het nieuwe normaal draait alles om veiligheid, hygiëne en desinfecteren; onze core-business. Wij helpen u om uw onderneming in te richten volgens de richtlijnen opgesteld door het RIVM. Of het nu gaat om het opstellen van een schoonmaakprotocol, het reinigen en desinfecteren van (mogelijk) besmette ruimtes, het aanbrengen van bewegwijzering of het verhuizen van meubilair. Wij helpen u, zodat iedereen de ruimtes veilig kan betreden.

 1. Schoonmaakprotocol
 2. Reinigen en desinfecteren van (mogelijk) besmette ruimten
 3. Reinigen en desinfecteren van elektrische apparatuur
 4. Desinfectie en persoonlijke bescherming
 5. Bewegwijzering en signalering
 6. Afscheiding van werkplekken
 7. Verhuizing van meubilair

Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor uw organisatie.

Neem contact op

“Romaro Schoonmaakgroep faciliteert, helpt en denkt graag met u mee tijdens deze Coronacrisis.”

Vrijblijvend informatie opvragen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw Bedrijf (verplicht)

  Uw bericht

  Lees hier onze Privacyverklaring