Reinigen en desinfecteren

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor het reinigen en desinfecteren van uw bedrijfsomgeving of vervoersmiddelen? Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor uw organisatie, dit uiteraard conform de richtlijnen opgesteld door de Rijksoverheid. 

Bedrijfsomgeving reinigen en desinfecteren

Door de uitbraak van het Coronavirus staan ondernemingen hevig onder druk. Om overdracht van het Coronavirus te beperken heeft de Rijksoverheid een grote diversiteit aan maatregelen opgelegd waar alle in Nederland gevestigde ondernemingen zich aan dienen te conformeren. Het niet naleven van de maatregelen kan zelfs sancties tot gevolg hebben en is daarnaast in strijd met de maatschappelijk verantwoording die iedere onderneming in Nederland en daarbuiten heeft.

Naast de continuïteitsproblematiek waar u mogelijk mee te maken heeft, dient u ook invulling te geven aan de maatregelen in de nieuwe 1,5 meter samenleving opgelegd door de Rijksoverheid.

In deze bijzondere tijd is het belangrijk om samen zorg te dragen voor alle aanpassingen die doorgevoerd moeten worden in de bedrijfsvoering en ondersteunende processen, want samen kunnen wij deze bijzondere periode doorstaan en het virus overwinnen.

“Romaro Schoonmaakgroep faciliteert, helpt en denkt graag met u mee tijdens deze Coronacrisis.”

Romaro Schoonmaakgroep kan ondersteuning bieden om invulling te geven aan een diversiteit van ondersteunende processen, zodat u zich kunt richten op de voor u belangrijkere zaken, de bedrijfsvoering en continuïteit van uw organisatie!

Onderstaand treft u de verschillende mogelijkheden uitgewerkt in Romaro modules, om een veilige, hygiënische omgeving voor alle pandgebruikers te creëren met inachtneming van de maatregelen opgelegd door de Rijksoverheid.

Romaro Modules; voor een veilige,
hygiënische omgeving

 1. Schoonmaakprotocol
 2. Reinigen en desinfecteren van (mogelijke) besmette ruimten
 3. Reinigen en desinfecteren van elektrische apparatuur
 4. Desinfectie en persoonlijke bescherming
 5. Bewegwijzering en signalering
 6. Afscheiding van werkplekken
 7. Verhuizing van meubilair

Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor uw organisatie.

Veiligheid en certificeringen binnen dieptereiniging

Omdat veilig werken bij dieptereiniging vanzelfsprekend is, zijn wij aangesloten bij Stichting Industriële Reiniging (SIR). De kwaliteit, veiligheid en milieu- certificeringen ISO 9001 : 2015, ISO 14001 : 2015, VCA* 2008/5.1 en NEN 4400-1: 2017 zijn geïntegreerd in al onze bedrijfsprocessen.

Aanvullende diensten

Schoonmaak onderhoud home
Specialistische schoonmaak diensten
Romaro schoonmaak
Schoonmaakbedrijf Romaro

Overige bedrijfsdiensten

 • Sloopwerkzaamheden binnen mutatiewoningen en kantoorgebouwen, onder andere voor woningstichtingen en vastgoedorganisaties.
 • Huismeester en beheerders binnen wooncomplexen en winkelcentra
 • Handyman voor allerlei technische klussen
 • Kleinschalige kantinewerkzaamheden
 • Organiseren en uitvoeren van interne verhuizingen

Nieuws