Specialistische Diensten

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor specialistische dieptereiniging? Al ruim 35 jaar zet schoonmaakbedrijf Romaro zich met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers in voor tevreden opdrachtgevers.

Specialistische diensten

Wij begrijpen dat sommige reinigingsuitdagingen om een specialistische behandeling vragen. Romaro denkt met alle plezier met u mee en adviseert u over hoe onze dieptereiniging u meer rendement op uw bedrijfsmiddelen brengen. Wij helpen u graag.

Emmer, spons en gezond verstand behoren nog steeds tot onze standaard schoonmaakuitrusting, maar er komt tegenwoordig heel wat meer bij kijken als het gaat om professioneel dieptereiniging.

“Naast reguliere schoonmaak en onderhoud, gaan we met specialistische diensten net even verder om alles in, aan en rondom uw pand optimaal gereinigd te krijgen.”

Naast het dagelijks regulier schoonmaakonderhoud van het interieur van gebouwen adviseren wij u om periodiek uw wanden, gevels, plafonds en vloerbedekking specialistisch te laten behandelen. In een hygiëne gevoelige omgeving zoals sanitair en wasruimte is reiniging vereist die dieper gaat dan een blinkend oppervlak.

Romaro speelt ook in op de steeds grotere vraag om met klimmaterialen of hoogwerkers onbereikbare gevels op een verantwoorde en veilige manier te reinigen.

Overige specialistische diensten

  • Vloeronderhoud, stoom reinigen en renovatie van alle vloerbedekkingen.
  • Wand- en plafondreiniging inclusief roosters, zonwering en lampen.
  • Desinfecteren en diepte reinigen van sanitair, was- en kleedruimten.
  • Kauwgom verwijderen.
  • Calamiteiten wateroverlast.
  • Traditionele glasbewassing met osmosesystemen, met een hoogwerker of door middel van de abseilen methode.
  • Gevelreiniging onder hoge druk, coating en anti-spinnenwebbehandeling.

Veiligheid en certificeringen binnen dieptereiniging

Omdat veilig werken bij dieptereiniging vanzelfsprekend is, zijn wij aangesloten bij Stichting Industriële Reiniging (SIR). De kwaliteit, veiligheid en milieu- certificeringen ISO 9001 : 2015, ISO 14001 : 2015, VCA* 2008/5.1 en NEN 4400-1: 2017 zijn geïntegreerd in al onze bedrijfsprocessen.

Aanvullende diensten

Een greep uit onze specialistische diensten

Nieuws

Samenvatting
Area
Rotterdam, Utrecht, Ridderkerk