Voor schoonmaak calamiteiten is Romaro echt 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar en beschikbaar.

Wanneer er onverhoopt iets mis gaat in uw fabriek, bedrijfspand of op uw terrein wilt u directe en indirecte schade zoveel mogelijk beperken. Dan is het prettig om te weten dat u een beroep kunt doen op een ploeg mensen die bij u de weg kent en over alle benodigde ervaring en gereedschappen beschikt om de klus te klaren. De professionals van Romaro staan voor u klaar.

Romaro Schoonmaakgroep hanteert vaste procedures voor calamiteiten. Wij hebben een team van professionals dat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaarstaat en direct kan reageren op schoonmaak calamiteiten.

De teamleden variëren van operationeel leidinggevend tot uitvoerend. Iedere calamiteit vereist vanzelfsprekend maatwerk. Romaro is in staat verschillende oplossingen te bieden en teams samen te stellen specifiek voor ieder project, geschikt voor iedere calamiteit.

Procedures, wijze van afhandeling en responstijden zijn basiselementen binnen ons bedrijfsproces. Wij stemmen alles verder specifiek op de situatie van uw organisatie af. Indien u over een eigen noodplan, veiligheidsvoorschriften en huis- en terreinregels beschikt, houden wij daar rekening mee.

Meer informatie over onze industriële reiniging

Nieuws