Industriële reiniging

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor industriële reiniging? Al 35 jaar zet schoonmaakbedrijf Romaro zich met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers in voor tevreden opdrachtgevers.

Industriële Reiniging

Wij begrijpen dat een industriële reiniging zo snel mogelijk uitgevoerd moet worden, door Stichting Industriële Reiniging (SIR) & VCA gediplomeerd personeel. Zo houden we uw productie-stop zo kort mogelijk, met de beste reinigingskwaliteit. Wij helpen u graag.

Industriële reiniging van Romaro is er voor fabrieken, productiebedrijven, distributiecentra, silo’s, opslaghallen, aanlegsteigers, kades en bedrijventerreinen. Wij kunnen elke industriële omgeving schoonhouden. Daarbij respecteren en handelen we naar de geldende voorschriften en procedures op gebied van veiligheid, hygiëne, orde en netheid. Onze collega’s zijn ervaren en opgeleid met alle relevante diploma’s om dit werk goed en veilig uit te voeren.

 

“Wij zorgen voor een zo kort mogelijke productie-stop door snel en efficiënt met geavanceerd materieel en de nieuwste reinigingstechnieken te werken.”

Onze stops-teams bestaan uit een grote hoeveelheid professionals die in 24/7 in ploegendiensten (ontmantelde delen) schoonmaken. Om uw productie-stop zo kort mogelijk te houden en de beste reinigingskwaliteit te leveren werken we snel en efficiënt met geavanceerd materieel en de nieuwste reinigingstechnieken.

Industriële reiniging diensten

  • Hogedrukreiniging
  • Druk vacuüm reiniging
  • Silo reiniging eventueel met abseilen
  • Inzetten mangat- en brandwacht
  • Werken met adembescherming in besloten ruimten
  • Schoonmaakwerkzaamheden in, aan en rondom fabrieksterreinen
  • Reiniging en desinfecteren machines, installaties, transportbanden en koelcellen
  • Calamiteitenservice 24/7
  • Bedrijfsdiensten

Veiligheid en certificeringen binnen industriële reiniging

Omdat veilig werken in de industriële reiniging vanzelfsprekend is, zijn wij aangesloten bij Stichting Industriële Reiniging (SIR). De kwaliteit, veiligheid en milieu- certificeringen ISO 9001 : 2015, ISO 14001 : 2015, VCA* 2008/5.1 en NEN 4400-1: 2017 zijn geïntegreerd in al onze bedrijfsprocessen.

Aanvullende diensten

Meer informatie over onze industriële reiniging

Nieuws