Glasreiniging Rotterdam en gevelreiniging Rotterdam is een vak apart. Dit kan op traditionele wijze gedaan worden, onder hoge druk, via abseilen Rotterdam of met osmosewater Rotterdam. Romaro is overtuigd van de kwaliteit van zijn dienstverlening op het gebied van glasreiniging Rotterdam en gevelreiniging Rotterdam. De door ons opgeleide glasspecialisten Rotterdam en gevelspecialisten willen graag bij een gratis proef verzorgen, waarna we samen het resultaat beoordelen. U zult blij verrast zijn. Neem direct contact met ons op.

Romaro loopt binnen glasreiniging Rotterdam en gevelreiniging Rotterdam voorop met een zeer specifieke dienst: abseilen Rotterdam. Als een van de eerste schoonmaakbedrijven Rotterdam kunnen wij namelijk glasreiniging Rotterdam en gevelreiniging Rotterdam verzorgen middels abseilen. Enthousiaste en speciaal daarvoor opgeleide medewerkers voeren met passie deze werkzaamheden uit.

Glasreiniging Rotterdam en gevelreiniging Rotterdam bij Romaro bestaat onder andere uit:

  • Traditionele glasbewassing met ladders in o.a. Rotterdam, hoogwerkers en dakinstallaties in o.a. Rotterdam.
  • Gevelreiniging met osmosewater in o.a. Rotterdam voor alle al dan niet moeilijk bereikbare afwasbare delen zoals kozijnen, ramen, beplating en damwanden.
  • Biologisch verantwoorde en spinvriendelijke anti-spinnenweb behandeling.
  • Hoge druk gevelreiniging in o.a. Rotterdam met koud en warm water of met zand om ernstige verwering, groenaanslag of graffiti te verwijderen.
  • Coatingbehandeling van verweerde en doffe kunststof of aluminium kozijnen, gevelbeplating en het water- en vuilafstotend maken van stenen en gevels.
  • Abseilen in o.a. Rotterdam om onbereikbare gevels verantwoord en vooral veilig te reinigen.
Romaro glasreiniging gevelreiniging

Nieuws

Samenvatting
Glasreiniging en gevelreiniging in o.a. Rotterdam
Service Type
Glasreiniging en gevelreiniging in o.a. Rotterdam
Provider Name
Romaro,
Beschrijving
Glasreiniging en gevelreiniging o.a. in Rotterdam is een vak apart. Dit kan op traditionele wijze gedaan worden, onder hoge druk, via abseilen Rotterdam of met osmosewater.