Glasbewassing

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor glasbewassing? Al 35 jaar zet schoonmaakbedrijf Romaro zich met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers in voor tevreden opdrachtgevers.

Glasbewassing

Wij begrijpen dat uw ramen er schoon uit horen te zien. Gevelramen geven uitzicht naar buiten en bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw bedrijfspand, wooncomplex, winkelpand of buitenruimte. Glasbewassing zorgt weer voor een frisse uitstraling en het nodige onderhoud aan houtwerk, kozijnen en waterslagen. Wij helpen u graag.

 Glasbewassing is een professioneel vak waarbij een hoge mate van veiligheid wordt gehanteerd. Onze opgeleide glazenwassers zorgen voor schone ramen zodat u weer van uw uitzicht kunt genieten.

Romaro glazenwassers kunnen op traditionele wijze, met ladders of via een hoogwerker tot wel 45 meter hoog, uw ramen en beplating wassen. Wij reinigen onder hoge druk met warm of koud water maar ook onder lage druk door middel van osmosewater en bijhorende zachte borstels. Deze methode kunnen wij zowel aan de buiten- als de binnenzijde hanteren op moeilijk bereikbare plaatsen.

“Als een van de eerste schoonmaakbedrijven kunnen wij glasbewassing en gevelreiniging verzorgen door middel van abseilen.”

Onze glazenwassers zijn uniek opgeleid voor Nederlandse begrippen. Dit komt omdat wij de specialiteit hebben om door middel van abseilen moeilijk bereikbare delen te kunnen wassen. Romaro is bij uitstek het schoonmaakbedrijf die altijd een oplossing kan bieden. Dit doen wij met de nieuwste technieken en materialen om de beste kwaliteit te leveren voor uw glas en gevels, uiteraard worden er risicoinventarisaties opgenomen voordat de klus start.

Glasbewassing diensten

  • Traditionele glasbewassing met ladders, hoogwerkers en dak installaties.
  • Gevelreiniging met osmosewater voor alle al dan niet moeilijk bereikbare afwasbare delen zoals kozijnen, ramen, beplating en damwanden.
  • Biologisch verantwoorde en spinvriendelijke anti-spinnenweb behandeling.
  • Hoge druk gevelreiniging met koud en warm water. Of met zand om ernstige verwering, groenaanslag of graffiti te verwijderen.
  • Coatingbehandeling van verweerde en doffe kunststof of aluminium kozijnen, gevelbeplating en het water- en vuilafstotend maken van stenen en gevels.
  • Abseilen om onbereikbare gevels verantwoord en vooral veilig te reinigen.


Veiligheid en certificeringen binnen glasbewassing

Omdat veilig werken bij glasbewassing vanzelfsprekend is, zijn wij aangesloten bij Stichting Industriële Reiniging (SIR). De kwaliteit, veiligheid en milieu- certificeringen ISO 9001 : 2015, ISO 14001 : 2015, VCA* 2008/5.1 en NEN 4400-1: 2017 zijn geïntegreerd in al onze bedrijfsprocessen.

Aanvullende diensten

Nieuws

Samenvatting
Service Type
Glasbewassing
Provider Name
Romaro,
Scheepmakerstraat 19,Ridderkerk,Zuid-Holland-2980 GC,
Telephone No.0180 46 33 55
Area
Rotterdam, Utrecht, Ridderkerk
Beschrijving
Een vakkundige glazenwasser neemt u een hoop werk uit handen en zorgt voor schone ramen zodat u weer van uw uitzicht kunt genieten.