Gevelreiniging


Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor gevelreiniging? Al 35 jaar zet schoonmaakbedrijf Romaro zich met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers in voor tevreden opdrachtgevers.

Gevelreiniging

Wij begrijpen dat de gevel van uw pand er verzorgd uit hoort te zien. Gevels raken vervuild en verouderd, waardoor ze hun uitstraling verliezen. Met gevelreiniging ziet het er weer als nieuw uit! Daarnaast zorgt u er met gevelreiniging voor dat de levensduur van de wand verlengd wordt en dat u minder risico loopt op optrekkend vocht. Wij helpen u graag.

Gevelreiniging is een klus die u het beste kan overlaten aan echte specialisten. Gevelreiniging zorgt niet alleen voor een nieuwe uitstraling van uw gevel, het zorgt ook voor een langere levensduur van de buitenmuren, zeker wanneer u er ook een beschermende coatinglaag op aanbrengt.

Gevelreiniging onder hoge druk of het renoveren, impregneren en conditioneren van gevels is vakmanschap. Of het nu gaat om reinigen onder aangepast hoge druk van weer- en omgeving vervuiling, of het verwijderen van graffiti. Romaro heeft de expertise in huis. We luisteren naar uw wensen en inventariseren de situatie. We analyseren welke vervuiling er aanwezig is, wat de ondergrond van de vervuiling is en of de vervuiling makkelijk bereikbaar is.

“Een gratis proef? U zult blij verrast zijn wanneer we samen het resultaat beoordelen. Neem contact met ons op!”

Gevelreiniging op een gladde ondergrond kunnen wij door middel van traditionele reiniging met ladders en osmose water reinigen met lange stelen en zachte borstels. Indien noodzakelijk passen wij de juiste chemie toe en zorgen ervoor dat er geen milieubelasting is. Ruwe ondergrond wordt gereinigd onder afgestemde hoge druk met warm of koud water en eventueel ondersteund met chemie welke verantwoord wordt gebruikt en afgevoerd.

Indien de bereikbaarheid een uitdaging is, kunnen we gebruik maken van op maat gemaakte stellingbouw, hoogwerkers of zelfs via onze unieke methode van abseilen voor de onbereikbare delen van de locaties. Uiteraard worden er risico-inventarisaties opgenomen voordat de klus start.

Gevelreiniging diensten

  • Hoge druk gevelreiniging met koud en warm water. Of met zand om ernstige verwering, groenaanslag of graffiti te verwijderen.
  • Coatingbehandeling van verweerde en doffe kunststof of aluminium kozijnen, gevelbeplating en het water- en vuilafstotend maken van stenen en gevels.
  • Gevelreiniging met osmosewater voor alle al dan niet moeilijk bereikbare afwasbare delen zoals kozijnen, ramen, beplating en damwanden.
  • Biologisch verantwoorde en spinvriendelijke anti-spinnenweb behandeling.
  • Abseilen om onbereikbare gevels verantwoord en vooral veilig te reinigen.

Veiligheid en certificeringen binnen gevelreiniging

Omdat veilig werken bij gevelreiniging vanzelfsprekend is, zijn wij aangesloten bij Stichting Industriële Reiniging (SIR). De kwaliteit, veiligheid en milieu- certificeringen ISO 9001 : 2015, ISO 14001 : 2015, VCA* 2008/5.1 en NEN 4400-1: 2017 zijn geïntegreerd in al onze bedrijfsprocessen.

Aanvullende diensten

 

 

Relevant

Nieuws