Reinigen en desinfecteren van elektrische apparatuur

Toetsenborden, muizen, laptops en overige hardware worden vaak honderden keren per dag aangeraakt. De apparatuur is daardoor snel vies en onhygiënisch. Huidvellen, virussen, etensresten en bacteriën zorgen ervoor dat hygiëne van hardware vaak sterk te wensen overlaat.

Wij kunnen voor u alle hardware grondig reinigen en desinfecteren. Tevens bieden wij “zelf” reinigings- en desinfectiedoekjes aan om hardware voor gebruik zelf te reinigen en desinfecteren, zodat wij samen een veilige werkplek voor uw personeel kunnen realiseren.

 

“Samen met Romaro Schoonmaakgroep klaar voor de 1,5 meter samenleving .”

 

Vragen? Neem contact op

‘Corona-proof’ met Romaro

In het nieuwe normaal draait alles om veiligheid, hygiëne en desinfecteren; onze core-business. Wij helpen u om uw onderneming in te richten volgens de richtlijnen opgesteld door het RIVM. Of het nu gaat om het opstellen van een schoonmaakprotocol, het reinigen en desinfecteren van (mogelijk) besmette ruimtes, het aanbrengen van bewegwijzering of het verhuizen van meubilair. Wij helpen u, zodat iedereen de ruimtes veilig kan betreden.

 1. Reinigen en desinfecteren van (mogelijk) besmette ruimten
 2. Schoonmaakprotocol
 3. Desinfectie en persoonlijke bescherming
 4. Bewegwijzering en signalering
 5. Afscheiding van werkplekken
 6. Verhuizing van meubilair

Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor uw organisatie.

Bekijk alle mogelijkheden

Schoonmaakoplossingen

Beschermingsmiddelen

Gaat uw bedrijfspand binnenkort weer open? Bekijk dan onze desinfectiemiddelen en persoonlijke bescherming. Zo verkleint u het besmettingsgevaar.

Meer informatie

Schoonmaakprotocol

Iedere ruimte wordt op een andere wijze gebruikt, daarom is er ook niet één schoonmaakprotocol dat overal hetzelfde is. Wij helpen u graag!

Meer informatie

Bewegwijzering & signalering

Binnen uw onderneming kunt u bewegwijzering en signaleringen aanbrengen om looplijnen maken volgens de richtlijnen van het RIVM. Romaro helpt u graag.

Meer informatie

Reiniging besmette ruimtes

Gaat uw bedrijfspand binnenkort weer open of wordt u geconfronteerd met een (mogelijk) besmette bedrijfsruimte? Wij helpen u veilig aan het werk te gaan!

Meer informatie

Afscheiding van werkplekken

Op een veilige en efficiënte wijze weer aan het werk? Dat kan met behulp van Romaro! Of het nu gaat om vervoersmiddelen of kantoorplekken. Wij helpen u.

Meer informatie

Verhuizing van meubilair

De Rijksoverheid stimuleert om zo veel mogelijk thuis te werken. Uw collega’s helpen aan een ergonomische thuiswerkplek? Wij helpen u bij de logistieke uitdaging.

Meer informatie

Vrijblijvend informatie aanvragen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw Bedrijf (verplicht)

  Uw bericht

  Lees hier onze Privacyverklaring