Desinfectie en persoonlijke bescherming

Romaro Schoonmaakgroep levert alles op het gebied van desinfectie en persoonlijke bescherming. Hierbij een greep uit ons brede assortiment? Staat hetgeen dat u zoekt er niet tussen? Neem contact met ons op en wij faciliteren het graag voor u!

“Samen met Romaro Schoonmaakgroep klaar voor de 1,5 meter samenleving .”

 

Vragen? Neem contact op

‘Corona-proof’ met Romaro

In het nieuwe normaal draait alles om veiligheid, hygiëne en desinfecteren; onze core-business. Wij helpen u om uw onderneming in te richten volgens de richtlijnen opgesteld door het RIVM. Of het nu gaat om het opstellen van een schoonmaakprotocol, het reinigen en desinfecteren van (mogelijk) besmette ruimtes, het aanbrengen van bewegwijzering of het verhuizen van meubilair. Wij helpen u, zodat iedereen de ruimtes veilig kan betreden.

 1. Schoonmaakprotocol
 2. Reinigen en desinfecteren van (mogelijk) besmette ruimten
 3. Reinigen en desinfecteren van elektrische apparatuur
 4. Bewegwijzering en signalering
 5. Afscheiding van werkplekken
 6. Verhuizing van meubilair

Bekijk alle mogelijkheden

Schoonmaakoplossingen

Schoonmaakprotocol

Iedere ruimte wordt op een andere wijze gebruikt, daarom is er ook niet één schoonmaakprotocol dat overal hetzelfde is. Wij helpen u graag!

Meer informatie

Reiniging hardware

Toetsenborden, muizen, laptops en overige hardware worden vaak honderden keren per dag aangeraakt. Daarom is het van belang om deze grondig te reinigen.

Meer informatie

Bewegwijzering & signalering

Binnen uw onderneming kunt u bewegwijzering en signaleringen aanbrengen om looplijnen maken volgens de richtlijnen van het RIVM. Romaro helpt u graag.

Meer informatie

Reiniging besmette ruimtes

Gaat uw bedrijfspand binnenkort weer open of wordt u geconfronteerd met een (mogelijk) besmette bedrijfsruimte? Wij helpen u veilig aan het werk te gaan!

Meer informatie

Afscheiding van werkplekken

Op een veilige en efficiënte wijze weer aan het werk? Dat kan met behulp van Romaro! Of het nu gaat om vervoersmiddelen of kantoorplekken. Wij helpen u.

Meer informatie

Verhuizing van meubilair

De Rijksoverheid stimuleert om zo veel mogelijk thuis te werken. Uw collega’s helpen aan een ergonomische thuiswerkplek? Wij helpen u bij de logistieke uitdaging.

Meer informatie

Vrijblijvend informatie aanvragen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw Bedrijf (verplicht)

  Uw bericht

  Lees hier onze Privacyverklaring