Bouwschoonmnaak

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor bouwschoonmaak? Al 35 jaar zet schoonmaakbedrijf Romaro zich met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers in voor tevreden opdrachtgevers

Bouwschoonmaak

We begrijpen dat een schone en opgeruimde werkplaats van groot belang is voor de veiligheid van uw medewerkers. Bouwschoonmaak is een van de kernactiviteiten van Romaro. We zorgen ervoor dat de schoonmaak gedurende de bouw zo snel en grondig mogelijk voor u wordt uitgevoerd.

Romaro heeft gediplomeerde medewerkers die speciaal zijn opgeleid om bouwschoonmaak voor bedrijven uit te voeren. Bouwomgevingen brengen veiligheidsrisico’s met zich mee en hebben een andere behandeling nodig dan normale ruimtes. De schoonmaak hiervoor vraagt om een specialistische behandeling. Dit doen we graag voor u.

““We vinden het van groot belang dat een bouwomgeving schoon is voor de veiligheid van uw medewerkers”

De schoonmaakspecialisten van Romaro nemen de bouwschoonmaak voor u uit handen. We reinigen alle ruimtes van de productieomgeving en ruimen de werkomgeving professioneel op.  We weten als geen ander dat het van belang is om in een opgeruimde en schone bouwplaats te werken. Het bouwproces verloopt sneller in een opgeruimde omgeving. Bovendien is het van groot belang voor de veiligheid van uw medewerkers.

Veiligheid en certificeringen binnen bouwschoonmaak

Omdat veilig werken bij ons vanzelfsprekend is, zijn wij aangesloten bij Stichting Industriële Reiniging (SIR). De kwaliteit, veiligheid en milieu- certificeringen ISP 90001-140001, NEN 4400-1 en VCA zijn geïntegreerd in al onze bedrijfsprocessen.

Aanvullende diensten

Meer informatie over onze industriële reiniging

Nieuws