Bewegwijzering en signalering

Naast de dienstverlening op het gebied van reiniging en desinfectiemiddelen biedt Romaro de dienst signalering, routing en bewegwijzering aan, met als uitgangspunt duidelijkheid en bewustwording te creëren en een bijdrage te leveren aan een veilige samenleving. Door het aanbrengen van signaleringen en bewegwijzering binnen uw onderneming geeft u op praktische wijze invullen aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze veiligheidskundige adviseert met een efficiënte routing en bewegwijzering om het aantal inpandige bewegingen te minimaliseren.

Wij helpen u met:

 • Het opstellen van een plan van aanpak
 • Het aanbrengen van signalering, routing en bewegwijzering
 • Het leveren van de volgende producten:
  • Signaleringskleding
  • Routeaanduiding
  • Bewegwijzering

“Samen met Romaro Schoonmaakgroep klaar voor de 1,5 meter samenleving .”

 

Vragen? Neem contact op

‘Corona-proof’ met Romaro

In het nieuwe normaal draait alles om veiligheid, hygiëne en desinfecteren; onze core-business. Wij helpen u om uw onderneming in te richten volgens de richtlijnen opgesteld door het RIVM. Of het nu gaat om het opstellen van een schoonmaakprotocol, het reinigen en desinfecteren van (mogelijk) besmette ruimtes, het aanbrengen van bewegwijzering of het verhuizen van meubilair. Wij helpen u, zodat iedereen de ruimtes veilig kan betreden.

 1. Schoonmaakprotocol
 2. Reinigen en desinfecteren van (mogelijk) besmette ruimten
 3. Reinigen en desinfecteren van elektrische apparatuur
 4. Desinfectie en persoonlijke bescherming
 5. Afscheiding van werkplekken
 6. Verhuizing van meubilair

Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor uw organisatie.

Bekijk alle mogelijkheden

Schoonmaakoplossingen

Beschermingsmiddelen

Gaat uw bedrijfspand binnenkort weer open? Bekijk dan onze desinfectiemiddelen en persoonlijke bescherming. Zo verkleint u het besmettingsgevaar.

Meer informatie

Reiniging hardware

Toetsenborden, muizen, laptops en overige hardware worden vaak honderden keren per dag aangeraakt. Daarom is het van belang om deze grondig te reinigen!

Meer informatie

Schoonmaakprotocol

Iedere ruimte wordt op een andere wijze gebruikt, daarom is er ook niet één schoonmaakprotocol dat overal hetzelfde is. Wij helpen u graag!

Meer informatie

Reiniging besmette ruimtes

Gaat uw bedrijfspand binnenkort weer open of wordt u geconfronteerd met een (mogelijk) besmette bedrijfsruimte? Wij helpen u veilig aan het werk te gaan!

Meer informatie

Afscheiding van werkplekken

Op een veilige en efficiënte wijze weer aan het werk? Dat kan met behulp van Romaro! Of het nu gaat om vervoersmiddelen of kantoorplekken. Wij helpen u.

Meer informatie

Verhuizing van meubilair

De Rijksoverheid stimuleert om zo veel mogelijk thuis te werken. Uw collega’s helpen aan een ergonomische thuiswerkplek? Wij helpen u bij de logistieke uitdaging.

Meer informatie

Vrijblijvend informatie aanvragen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw Bedrijf (verplicht)

  Uw bericht

  Lees hier onze Privacyverklaring