Romaro profileert zich binnen de schoonmaakbranche heel bewust als kenniscentrum. Wij hebben, als een van de weinige organisaties in Nederland, alle mogelijke specialismen in huis. Gaat niet, bestaat niet, geloven wij niet in; voor alles is een oplossing te vinden. Welk idee een klant ook heeft wat betreft schoonmaken, Romaro weet het te realiseren.

Van iedere ontwikkeling binnen de schoonmaakbranche zijn we op de hoogte en waar zinvol gaan we direct mee met de nieuwste trends. We beschikken over alle (nieuwe) technieken die er binnen onze sector worden gehanteerd. Onze medewerkers zijn professioneel geschoold. Romaro verzorgt deze opleidingen zelf. Indien noodzakelijk huren wij kennis extern in. Al deze opleidingen zijn zowel voor nieuw personeel, als voor bestaand personeel.

“Wij vinden het belangrijk dat al onze medewerkers over de juiste kennis en kunde beschikken en altijd volledig up to date zijn.”

Kennis is macht, maar we delen deze kennis maar wat graag in het belang van de algehele professionalisering van en binnen onze branche.

Vanzelfsprekend zijn we lid van de relevante brancheorganisaties en beschikken over alle noodzakelijke certificeringen. Ook houden wij strak vast aan voor binnen onze branche relevante en verlangde kwaliteitsnormen. Normen die we voortdurend toetsen, ook en met name bij onze klanten.

Voor een schoonmaak kenniscentrum bent u bij Romaro aan het juiste adres!

Nieuws