Over Romaro

Schoonmaken zit ruim 35 jaar in onze genen. In ons DNA. In 1984 startte Mazurel senior schoonmaakbedrijf Romaro. Heel simpel, door de Rotterdamse handen uit de mouwen steken, klaar te staan voor zijn klanten en naar hun tevredenheid aan iedere opdracht te voldoen.

Vanaf 2007 heeft zoon Rogier Mazurel de scepter. Romaro is in de breedste zin van het woord een echt familiebedrijf. Er werken meer vaders met hun zonen in onze schoonmaakorganisatie. Voor alle duidelijkheid ook moeders, dochters, neven en nichten zijn al generaties verbonden aan Romaro. Schoonmaken zit in ons DNA. Romaro maakt schoon. Ruim 35 jaar is Romaro professioneel dienstverlener in schoonmaakservice, industriële reiniging en bedrijfsdiensten.

Dat zie je ook terug in de ´drive´ die onze organisatie heeft. Echt iedereen gaat er binnen Romaro voor om de ambities van hún bedrijf waar te maken!

Al decennia zijn wij er van overtuigd dat een schone werkomgeving zorgt voor plezier, gezondheid, veiligheid en betere prestaties van medewerkers. Uw medewerkers en onze medewerkers. Onze mensen maken zich de werkomgeving en processen om uw medewerkers heen, eigen. Zij zijn getraind in kwaliteit en veiligheid, hebben een pro actieve houding en zijn stuk voor stuk gekwalificeerd hun werk hoogwaardig te doen.

Romaro Schoonmaakgroep BV bestaat uit meerdere werkmaatschappijen:

  • Romaro Schoonhouden Gebouwen
  • Romaro Industriële Service
  • Meerwijk Schoonmaakbedrijf

We zijn zo in staat iedere klant op een uiterst professionele wijze van dienst te zijn, met iedere klant mee te denken en kostenefficiënt te opereren. Pragmatisme en het simpel in zijn eenvoud houden, staat voorop: klein als het kan, groot als het noodzakelijk is.

Simpele of complexe opdrachten, een kantoor of petrochemische industrie, Romaro staat voor u klaar en ontzorgt. Wij hebben slechts één doel voor ogen: een serviceverlening naar 100% tevredenheid van de klant!
Voor Romaro staat de klant dus altijd centraal. Onze dienstverlening kent een binnen de schoonmaakbranche unieke aanpak, samen te vatten in vier kernwoorden: menselijk, duurzaam, dynamisch en no-nonsense. Romaro is in drie decennia uitgegroeid tot professioneel dienstverlener in:

Wij zijn innovatief, vertrouwen op onze aanpak en bewijzen steeds weer dat deze werkt.

“Groot genoeg de meest complexe opdrachten, van kantoren tot petrochemische industrieterreinen, succesvol uit voeren. Klein genoeg iedere klant te waarderen en te ontzorgen.”

De organisatie van Romaro

Nieuws