Technische kwaliteitsaspecten van schoonmaakonderhoud zijn zeer belangrijk. Kwaliteit dient in alle facetten van ons werk en onze dienstverlening 100% op orde te zijn. Wij vinden het heel belangrijk hoe juist u onze dienstverlening ervaart, de wijze waarop wij werken ervaart. Wij hanteren erkende kwaliteitsnormen en controletechnieken van VSR of een afgeleide vorm hiervan. Het lijkt namelijk zo vanzelfsprekends en simpel, het jaarlijks keuren van al ons elektrisch gereedschap, maar het moet wel daadwerkelijk gedaan worden.

Daarnaast monitoren we de beleving en kwaliteit van onze dienstverlening met zelfontwikkelde instrumenten. Met één doel voor ogen: al onze diensten continu verbeteren. Meten is weten.

Om de algehele klanttevredenheid continu te toetsen, in uw en in ons belang, maken wij gebruik van een online survey. Een heldere, efficiënte en simpele digitale enquête waarbinnen het zwaartepunt vooral ligt in het in kaart brengen van de algehele beleving van de klant. Ook hier geldt meten is weten.
Om de professionaliteit en kwaliteit van het primaire proces te borgen, maken we gebruik van specifieke kenniscentra. Ook zijn we actief lid van en binnen diverse brancheorganisaties

Ook werken we volgens  het zogenaamde ´just in time principe´. De gebruiks- en verbruiksmiddelen worden volgens dit principe rechtstreeks en efficiënt door onze leverancier in uw gebouw tot in de werkkast bezorgd. U heeft er geen omkijken meer naar. Wel zo relaxed.

Nieuws