Nieuwe overname Van Meerwijk Schoonmaak en Van Meerwijk Asbestsanering uit Utrecht

Rogier Romaro

Met terugwerkende kracht vanaf 1 januari heeft Romaro Schoonmaakgroep b.v. op 8 maart 2016 de aandelen van Meerwijk Schoonmaak b.v. en Meerwijk Asbest Sanering b.v. overgenomen waardoor de totale omzet nu ruim 22 miljoen is geworden samen met 800 trotse medewerkers. Hierdoor is naast een omzetgroei van ruim 8 miljoen het dienstenpakket verstevigd en zal er naast aanvulling in het regulier schoonmaakonderhoud, industriële reiniging, glas- en gevelreiniging, specialistische diensten ook (interne) sloopwerken voor woningbouw en asbestsanering bijkomen.

Rogier Mazurel, algemeen directeur van Schoonmaakbedrijf Romaro: “Een grote overname van een vergelijkbaar familiebedrijf past perfect in de bedrijfscultuur en strategie om onze ambities waar te maken. Opdrachtgevers zijn steeds meer op zoek naar dergelijke organisaties die groot worden door klein te blijven en in staat zijn om écht aandacht te blijven geven. Door deze overname kunnen we onze strategie voortzetten en ons dienstenpakket alsmede werkgebied uitbreiden.”

Romaro Schoonmaakgroep heeft een sterke marktpositie en is een toonaangevend bedrijf dat verder wil groeien naar een plaats in de omzettop van de Nederlandse markt. Met de overname van Meerwijk Schoonmaakbedrijf zet Romaro Schoonmaakgroep een volgende stap in haar ambitie. De focus zal blijven liggen op de persoonlijke benadering en menselijke factor.