Zuiver Schoonmaakopleidingen

Zuiver Schoonmaakopleidingen

In 2015 hebben we besloten om de basiscursus schoonmaak intern te laten verzorgen door ‘Zuiver Schoonmaakopleidingen’.

Dit is een groot succes gebleken daar alle 30 medewerkers die de cursus gevolgd hebben ook zijn geslaagd: een score van 100% dus. Hier mogen we trots op zijn!

Voor een groot deel is dit aan de bevlogen trainer Tunc te danken die met veel passie en overgave de cursisten wist te enthousiasmeren. De keuze om de cursus intern te laten verzorgen komt voort uit onze filosofie om onze medewerkers aan het bedrijf te binden. Ze werken altijd bij onze klanten en op deze wijze is er de mogelijkheid om nog beter kennis te maken met het bedrijf en de mensen op kantoor. Zowel de cursisten, de opleider en wij als Romaro kijken met een heel goed gevoel terug op deze pilot die we de komende jaren absoluut een vervolg gaan geven.

Tijdens de Basisopleiding Schoonmaken leren de cursisten efficiënt, veilig en ergonomisch verantwoord diverse schoonmaakmethoden uit te voeren. In de opleiding wordt gewerkt volgens de microvezelmethode, maar wordt ook de nodige aandacht besteed aan de traditionele werkmethode. Zo hebben alle medewerkers dezelfde basis als het gaat om interieur-, sanitair-, en vloeronderhoud.

We hebben geen foto van alle geslaagden maar zijn natuurlijk wel heel trots op iedereen die het gehaald heeft!! Hier op de foto staan: op de bovenste rij van links naar rechts: Tunc (trainer); Agnieszka Paszkiewicz, Gonul Tirtar-Ozutemiz en Abigail Willims. Op de onderste rij van links naar rechts: Norma van Die-Kat, Nazifa Habibi en Mary Vermeer-Koerts.