Goede doel gesteund door Romaro

Romaro bingo

Zoals elk jaar organiseerde Schoonmaakbedrijf Romaro ook dit jaar weer een kerstfeest voor hun medewerkers, dit keer in de Theetuin in Rijsoord. Afgelopen zaterdag was de Theetuin afgehuurd, het werd een gezellig feest met grote opkomst. Normaliter doen we een loterij, maar dit jaar hebben we gekozen voor een bingo. De eerste bingokaart kregen alle medewerkers van Romaro, daarna konden ze zelf bingokaarten kopen. Elk jaar doneren we de opbrengst aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor het Jeugdsportfonds.

Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen vanaf 4 tot 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen. Om een kind een jaar lang te kunnen laten sporten is € 250 per jaar nodig.

Afgelopen zaterdag hebben we met de bingo € 314,50 opgehaald en de directie van Romaro heeft daar € 1.000 van gemaakt om te doneren aan het goede doel. Met deze donatie kunnen dus vier kinderen een jaar lang sporten!